HAEMME: Projektipäällikkö Pelotta -hankkeeseen (2018-2020)

Kuopion ensikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen järjestö, joka tukee vauva- ja lapsiperheitä hyvän arjen turvaamisessa. Olemme toimineet lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukena vuodesta 1946. Teemme monipuolista työtä Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Yhdistyksen palveluksessa on 25 työntekijää. Ammattilaisten lisäksi työssämme on mukana joukko koulutettuja, tehtäviinsä sitoutuneita vapaaehtoisia. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestö.

Yhdistys hakee nyt projektipäällikköä Pelotta -hankkeeseen 1.4.2018 – 31.12.2020. Aloitusajasta voidaan tarvittaessa joustaa.

Hankkeen tavoitteena on tarjota tukea lähisuhdeväkivallan eri osapuolille Pohjois-Savossa ja mallintaa asiakaspolkuja uudistuvassa sote-rakenteessa. Kehittämistyössä kiinnitettään erityistä huomiota osallisuuteen ja kutsutaan kokemusasiantuntijoita mukaan kehittämistyöhön. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin ja muiden järjestöjen kanssa. Hankkeeseen palkataan päällikön lisäksi yksi projektityöntekijä.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen tavoitteiden saavuttamisesta. Osallistut asiakastyöhön, kehität väkivaltaa kokeneiden ja tekijöiden palvelujen saatavuutta maakunnassa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Olet vastuussa hankkeen hallinnoinnista, ja toimit projektityöntekijän esimiehenä.

Odotamme, että sinulla on kokemusta väkivaltatyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Sinulla on palvelujärjestelmän tuntemusta, ja hahmotat suuria kokonaisuuksia. Katsot muutostilanteessa rohkeasti eteenpäin ja siedät myös keskeneräisyyttä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostuksesi tarttuu myös muihin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. sosiaalityö). Katsomme eduksesi kokemuksen lastensuojelusta ja järjestölähtöisestä auttamisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi koulutusten ja työnohjausten avulla. Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestössä pääset näköalapaikalle valtakunnalliseen väkivaltatyön kehittämiseen. Tehtävässä on mahdollisuus yhteen sovittaa työ ja muu elämä joustavien työaikojen avulla. Tarjoamme myös työterveyshuollon palvelut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pirjo Pehkonen (puh. 044 369 7220) 19.2.2018 klo 9.00-15.00 ja 23.2.2018 klo 9.00-12.00. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2018 mennessä osoitteeseen pirjo.pehkonen@kuopionensikoti.fi.